Jobba hos oss

Vår skolas inre arbete präglas av en stark gemensam värdegrund där vi värnar trygghet, trivsel och studiero. Som medarbetare hos oss förväntas du se varje elevs lärande som unikt och arbeta för en väl fungerande och inkluderande lärmiljö.På vår skola finns det glädje och möjligheter för alla. Laröds skola är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Laröds skola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

Välkommen till oss!

Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Häng med Lisa Jönsson för ett besök på skolan och läs en kort intervju med henne här: