Om oss

Laröds skola i Helsingborg är en gedigen F-9 skola som ligger nära hav, skog, landborgen och Sofiero. Viktiga värden för oss på Laröd skola är trygghet, trivsel och att våra barn och ungdomar når sina mål. På vår skola finns det glädje och möjligheter för alla!

Laröds skola har totalt 320 elever. Vi har ett mycket bra samarbete med Holstagårdsskolan som bara ligger fem minuter bort. Utgångspunkterna med arbetet i vår skola är att barn och ungdomar ska tycka det är roligt och spännande att varje dag komma till oss.

Att arbetsglädje smittar av sig ser vi varje dag i våra verksamheter. En annan utgångspunkt är att erbjuda högsta möjliga kvalitet till våra elever. Detta är en vision som vi aldrig kommer att sluta arbeta med och vi använder oss av professionella utvärderingsverktyg för att mäta vår verksamhet. Hos oss kan du vara säker på att ditt barn får de bästa verktygen för att utveckla sig själv.